Minorii fac lucruri trăsnite! Au furat o Dacie și au lovit o altă mașină

265
Polițiștii din Mangalia i-au identificat pe Alexandru Stoian, Eduard Viorel H. și Adrian Alexandru Gecu, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani, bănuiți de comiterea unui furt. 


În noaptea de 18 spre 19 aprilie, cei trei tineri au sustras un autoturism aparținând unei femei din Mangalia, marca Dacia 1310, doi dintre ei conducându-l pe mai multe străzi din localitate, după care l-au abandonat, deoarece mașina s-a stricat. 


Indivizii au chemat în ajutor niște prieteni, pentru a încerca să repornească autoturismul. Florin Alexandru H., Teodor A., cu vârsta de 16 ani, alături de Andrei Necula, în vârstă de 18 ani, au sărit în ajutor și au împins autoturismul, însă, din cauza neatenției, tinerii au intrat cu mașina furată într-un autovehicul marca Peugeot 508, parcat în apropiere. 


Polițiștii au stabilit că nicio persoană care a condus autoturismul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul. Cercetările sunt continuate de către oamenii legii, urmând ca la finalizarea acestora să fie luate măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4404 secunde