Minori arestați după ce au tâlhărit și au jefuit locuințe

116
Minori arestați după ce au tâlhărit și au jefuit locuințe - minoriarestatitalharitsijefuitap-1415986458.jpg

Articole de la același autor

Doi puștani de 16 ani au fost arestați preventiv, fiind acuzați că au jefuit o locuință și au tâlhărit un constănțean.

Potrivit procurorilor de pe lângă Judecătoria Constanța, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie, în jurul orei 4,30, cei doi tineri au atacat un constănțean, în zona "Dacia", pe B-dul Alexandru Lăpușneanu. Cei doi i-au furat victimei 60 de lei și telefonul mobil, marca Samsung Galaxy S4, pe care-l avea în buzunarul de la pantaloni.

După o zi, mai precis în noaptea de 9 spre 10 noiembrie, cei doi au comis o nouă infracțiune. De data aceasta, în jurul orei 3,00, cei doi au escaladat o fereastră de la un bloc de pe strada Barbu Delavrancea, numărul 76, în jurul orei 3,00, în timp ce proprietarul apartamentului dormea. Din apartament, tinerii au furat trei laptopuri și o poșetă în care erau 760 de euro și 800 de lei. Prejudiciul, în acest caz, a fost estimat la 8.700 de lei, în vreme ce în primul caz a fost estimat la 1.900 de lei.

Joi, cei doi adolescenți, identificați ca fiind Amet Mustafa și Asan Iașar, au fost prinși, iar vineri au fost prezentați magistraților Judecătoriei Constanța, care au dispus arestarea lor preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de tâlhărie și furt calificat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4824 secunde