Minoră din Constanța, ȘANTAJATĂ SEXUAL de concubinul mamei

504
Minoră din Constanța, ȘANTAJATĂ SEXUAL de concubinul mamei - santaj2-1453726419.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța cu propunere de luare a măsurii arestării preventive față de inculpatul Dumitru-Gabriel Ciobanu, cercetat în stare de reținere, pentru săvârșirea în stare de recidivă a infracțiunilor de șantaj, hărțuire și violarea vieții private.

Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reținut faptul că începând cu vara anului 2015 și până la data de 22 ianuarie 2016, atât direct, cât și prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate A. D.-C. în vârstă de 16 ani să întrețină cu acesta raporturi sexuale sub amenințarea difuzării de filmări compromițătoare cu aceasta, filmări pe care inculpatul le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinței ei în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate și de asemenea, a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa și a contactat-o telefonic și prin intermediul rețelelor de socializare, transmițându-i mesaje amenințătoare și obscene.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Constanța a admis propunerea formulată și a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4787 secunde