Ministrul Mediului: 300 de tone de deșeuri ilegale, oprite la graniță. A fost deschisă anchetă penală

125
1
Ministrul Mediului: 300 de tone de deșeuri ilegale, oprite la graniță. A fost deschisă anchetă penală - cristianapacapalmer-1468828660.jpg

Articole recomandate

Mai multe transporturi de deșeuri ilegale au fost oprite recent la graniță. Declarația a fost făcut la Digi FM, de ministrul Mediului, Cristiana Pașca Palmer, care a mai spus că a fost deschisă o anchetă penală în acest caz. 



"E o bună realizare a autorităților, pentru că am reușit să stopăm 16 transporturi, nu din Italia, ci din Germania, Austria și Ungaria. Cele mai multe din Germania. A fost o surpriză. Aproape 300 de tone de deșeuri ilegale care s-au încercat să se introducă în țară, sub codul de deșeu verde, însă, printr-o colaborare foarte bună între Garda de Mediu și Vamă, transporturile au fost oprite. S-a văzut că în peleți nu era ceea ce era declarat în hârtii", a spus Cristiana Pașca Palmer, ministrul Mediului, la DigiFM.

"Acest transport trebuia să ajungă la câțiva operatori economici români, n-o să le dau numele. În câteva zone din țară, în sud-est, în special. Cam 40% mergeau la un singur operator. Am trimis garda în control. S-a dovedit că sunt ilegalități și că era un pattern de a se proceda așa și am solicitat anchetă penală.



Comentează știrea

polaris
18 iulie 2016
garbage

ce a ajuns si rromania asta ...suntem in stare sa adunam si rahatii de la altii numai sa iasa bani .....trimiteti tirurile inapoi de unde au venit

Pagina a fost generata in 1.7942 secunde