Ministrul Ecaterina Andronescu a pus pe jar Poliția Constanța

3565
7

Articole de la același autor

Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, este acuzată de Marian Lascu, ce locuiește pe bulevardul Ferdinand nr. 116, bloc B, scara B, apartament 16 bis, că a distrus cu mașina pe care o conducea iluminatorul garsonierei sale, după care, fără ca măcar să coboare să vadă despre ce este vorba, a plecat de la fața locului.


"Totul s-a întâmplat astăzi (n.r. - ieri), pe la ora 13, când un Volkswagen albastru, cu numărul de înmatriculare B-101-PXT, condus, din câte mi-au povestit vecinii, de ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a lovit iluminatorul. Am venit într-o fugă acasă și am văzut că iluminatorul era distrus în proporție de 90%", ne-a povestit Marian Lascu.


"Am sunat imediat la 112, iar după ce am povestit ce s-a întâmplat, am fost îndrumat să mă adresez Secției 3 Poliție. Pentru că unul dintre vecini notase numărul autoturismului, în drum spre secția de Poliție, am observat mașina parcată în dreptul Pizzeriei Aldo. Am intrat să întreb a cui e mașina și, pentru că nu m-a lămurit nimeni, m-am postat lângă autoturism, până când a apărut doamna ministru. Aceasta a recunoscut, în cele din urmă, și mi-a spus, nepăsătoare: «Am spart un amărât de geam! Ia de-aici un milion de lei și lasă-mă-n pace!»" - i-ar fi spus ministrul Andronescu bărbatului.


Acesta, știind că distrugerile provocate l-ar ajunge mai mult decât suma promisă, nu a fost de acord să ia banii. Pentru că "ministresa" s-a urcat în auto-turism și și-a văzut de drum, Marian Lascu s-a dus la Secția 3 Poliție pentru a depune sesizare. Polițiștii de aici însă i-au spus, după ce i-au ascultat nemulțumirea, că nu este de competența lor și l-au îndrumat să se adreseze Serviciului Poliției Rutiere Constanța.


Aseară, bărbatul a depus o sesizare la Serviciul Rutier Constanța. Din spusele lui, polițiștii ar fi făcut verificări și s-ar fi reușit contactarea Ecaterinei Andronescu, pentru că, ulterior, i s-a comunicat că "va fi trimisă o echipă de la minister care să-i repare stricăciunile" (!?).

Deplasându-ne la fața locului, una dintre vecine, care locuiește la parterul blocului, Carmen Mărăcineanu, ne-a spus că "tot blocul a auzit când a trecut «doamna» peste iluminator. Nici nu s-a uitat! Mie mi-a speriat băiatul, care este bolnav și stă la pat". Alți vecini spun că, în blocul respectiv, ar locui o nepoată a Ecaterinei Andronescu, ceea ce ar întări spusele lui Marian Lascu și ar elimina posibilitatea să fi confundat-o pe Ecaterina Andronescu cu altcineva.


Am încercat, aseară, să luăm legătura, telefonic, cu ministrul Ecaterina Andronescu, dar nu a răspuns pentru a ne putea oferi un punct de vedere oficial cu privire la acest incident.


De asemenea, șeful Serviciului Poliției Rutiere Constanța, comisar șef Constantin Dancu, ne-a confirmat că, într-adevăr, aseară, niște persoane formulau o plângere ce viza acest incident. "Urmează ca reclamația să fie înregistrată, iar polițiștii să meargă la fața locului să verifice informațiile. Urmează să se facă cercetări în această cauză", a fost tot ceea ce ne-a putut spune, aseară, comisarul-șef Dancu.



Comentează știrea

Aurora
22 august 2012
Rușine

Poliția din Constanța trebuia să o oprească pe doamna Andronescu și să-i verifice cantitatea de alcool în aerul pur respirat. Că nu s-au înregistrat victime e una, dar fapta a fost comisă și este însoțită și de fuga de la locul accidentului. Mai pot fi polițiștii credibili?

baciu
22 august 2012
Dna ALCOOL VITEZA

Probabil ca era matoala.

Mishu
22 august 2012
Politisti credibili

Este considerata fuga de locul accidentului cand acesta are ca urmare vatamarea corporala sau moartea unei persoane! Pentru fapta ei, nu este decat un eveniment rutier soldat cu pagube materiale, pentru care legea(facuta de ei!!!), spune ca se poate prezenta pentru declarare, in termen de 24 (sau 48?) de ore de la momentul respectiv. Asha ca, vine cineva azi si o sa declare evenimentul, o sa-i dea asigurarea omului sa se spele pe cap cu ea si gata! Ce conteaza ca omul alearga sa-si repare prejudiciul (indiferent cat de mic sau mare este), asteapta sa-si recupereze banii (daca-i mai vede pe toti avand in vedere talhareala celor de la asigurari), toceste nervii si pierde timpul!!! ROMANIA

Constanta
22 august 2012
Ziaristi facuti la strung

LUMINATÓR, luminatoare, s. n. Panou translucid sau transparent care înlocuiește o porțiune dintr-un perete, dintr-un plafon sau din învelitoarea unui acoperiș în scopul asigurării iluminării naturale a unei încăperi. [Var.: (pop.) luminătór s. n.] – Lumina + suf. -tor. Cf. rus. liuminator. ILUMINATÓR, -OÁRE, iluminatori, -oare, adj., s. m. și f. 1. Adj. Care iluminează (1). 2. S. m. și f. (Rar) Iluminist (1). – Ilumina + suf. -tor. Deci ce a stricat aia, semidoctilor? Dupa exprimarea "e doar un geam", am convingerea ca vorbim despre un LUMINATOR! Dar n-a contat: mioarele astea care va urmeaza si comenteaza neconditionat la voi au mai gasit un motiv sa behaie. Succes, ovinelor!

5. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

6. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Maya
11 august 2014
Maya

Keep up the wonderful work, I read few articles on this site and I think that your web site is real interesting and has sets of fantastic information. Maya http://www.pimpblog.nl/ultimatelifts/122388/Might+Heel+Lifts+Aide+A+Limb+Length+Discrepancy.html

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3425 secunde