Militarii constănțeni, prezenți la Bobotează

231
4
Militarii constănțeni, prezenți la Bobotează - militarii-1420479724.jpg

Articole de la același autor

Peste 250 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și Grupării de Jandarmi Mobile Tomis vor asigura, astăzi, începând cu ora 10, măsuri de ordine publică la ceremonia religioasă ocazionată de Bobotează. La asigurarea ordinii publice vor participa și lucrători din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Potrivit Arhiepiscopiei Tomisului, la manifestarea religioasă sunt așteptați peste 10.000 de credincioși. Un pluton de 18 subofițeri, sub comanda unui ofițer, va face parte din garda de onoare care însoțește procesiunea. Jandarmii vor asigura măsurile de ordine publică pe durata procesiunii organizate de Arhiepiscopia Tomisului, de la Catedrala Sfinții Apostoli Petru și Pavel spre faleza Cazinoului, unde va fi oficiată slujba de sfințire a apelor. Totodată, forțele de ordine vor însoți carele cu butoaie cu apă sfințită, pe traseele din oraș. De asemenea, jandarmii vor fi prezenți și la ceremoniile organizate la Medgidia, Cernavodă și Hârșova.

Militarii constănțeni le recomandă participanților: adoptarea unui comportament decent, în conformitate cu normele de conviețuire socială l respectarea indicațiilor forțelor de ordine și evitarea implicării în conflicte de orice natură l acordarea unei atenții deosebite bunurilor și obiectelor personale (genți, poșete, bagaje etc.). 

Comentează știrea

Ateu
6 ianuarie 2015
Prozelitism?

Ce cauta garda de onoare a MApN la astfel de ceremonii bisericesti? Cred ca BOR abuzeaza.

Ateu
6 ianuarie 2015
Statutul BOR

Ar trebui sa se produca mult asteptata separare a Bisericii Ortodoxe Romane de Armata. Suntem totusi tara membra NATO si a Uniunii Europene

CetateanNormal
6 ianuarie 2015
Propunere

Alocati mai multi bani pentru digurile care ii protejeaza de inundatii pe amaratii din judetele respective si lasati sfintirea apelor ca ne facem de ras! Daca sunt sfintite apele cum de acceptati sa se deverse toate gunoaiele in ele?(sa ma exprim frumos)

MARIA
6 ianuarie 2015
angajare

AriaStudio din Constanta angajeaza in conditii legale,optional cu contract de munca(cod CAEN 312201-operator calculator electronic si retele), fete cu sau fara experienta. Conditii exceptionale:training profesional,camere individuale,castiguri substantiale(1000-5000 $),posibilitate salariu fix ,plata la doua saptamani.In studioul nostru intregul personal este feminin. Locatie centrala(Bulevardul Tomis).Garantam discretie si intimitate. Colaboram si cu modele ce vor sa lucreze de acasa. Pentru orice alta informatie suplimentara: [email protected] www.ariastudio.ro MARIA-0721133353

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : De ce îl cinstim  pe Sfântul Ioan
Pagina a fost generata in 3.2582 secunde