Mii de parfumuri contrafăcute, găsite în pereții falși ai unor microbuze

235
Doi ucraineni au încercat, de Crăciun, să introducă ilegal în țară peste 4.900 de flacoane de parfumuri, în valoare de aproximativ 225.000 de lei, care erau ascunse în spatele unor pereți falși din interiorul a două microbuze. Cei doi, cu vârste de 25 și 29 de ani, conduceau două microbuze înmatriculate în Bulgaria. 


După ce polițiștii de frontieră au primit informația că șoferii celor două microbuze ar încerca să introducă ilegal în țară parfumurile, cele două mijloace de transport au fost oprite pentru un control amănunțit. După înlăturarea pereților falși, au fost descoperite 30 de genți de voiaj, care conțineau 4.952 de parfumuri contrafăcute, cu diferite gramaje și mărci. 


Șoferii, care nu dețineau documente de proveniență pentru bunurile transportate, au declarat că au preluat gențile cu parfumuri dintr-o stație peco din Bulgaria, de la un cetățean ucrainean a cărei identitate nu o cunosc, și urmau să le transporte în Ucraina. 


Parfumurile, în valoare totală de 225.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către polițiștii de frontieră urmând a se efectua cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6023 secunde