Mii de pălării și sute de genți din piele nedeclarate, descoperite în Portul Constanța

223
Mii de pălării și sute de genți din piele nedeclarate, descoperite în Portul Constanța - politiadefrontiera-1490609422.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și lucrătorii vamali au identificat în Portul Constanța Sud Agigea un container sosit din China, în care se aflau 3.000 pălării și 300 genți din piele, bunuri nedeclarate la intrarea în țară. 


La sfârșitul săptămânii trecute, în urma controlului efectuat de o echipă comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali în Portul Constanța Sud Agigea, asupra unui container sosit din China pe adresa unei societăți comerciale cu sediul pe raza județului Ilfov, având ca administrator un cetățean chinez, în vârstă de 43 ani, au fost descoperite 3.000 pălării și 300 genți din piele, ce nu fuseseră declarate la intrarea în țară.


Întreaga cantitate de bunuri, evaluată la 240.000 lei, a fost indisponibilizată de către lucrătorii vamali până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de folosirea de acte nereale față de autoritatea vamală, faptă prevăzută și sancționată de art. 272 din Legea 86/2006 privind Codul Vamal al României.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4827 secunde