Mii de încălțări "la negru" și produse contrafăcute, descoperite la Constanța

180
Mii de încălțări

Articole de la același autor

Un cetățean chinez, în vârstă de 29 de ani, a fost prins de polițiștii din Con-stanța cu mii de produse de încălță-minte pe care nu le-a declarat la intrarea în țară.


Concret, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în P.T.F. Constanța Sud Agigea, din China, pentru o societate comercială cu sediul în București, 1.600 articole de încălțăminte, a căror valoa-re se ridică la suma de aproximativ 32.000 lei.


Administratorul societății comerciale în cauză este un cetățean chinez, în vârstă de 29 de ani, cu reședința în București.


Bunurile în cauză au fost ridicate de lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră vor trage concluzii abia după ce vor efectua cercetările necesare, sub aspectul să-vârșirii infracțiunii de "folosire de acte nereale la autoritatea vamală", faptă prevăzută și sancționată de art. 272 din Legea 86/2006.


De la articole de încălțăminte fără acte, până la obiecte ce copiază origi-nalul, este cale scurtă. 


Polițiștii și vameșii au găsit într-un alt container în jur de 1.100 piese și accesorii pentru motounelte contra-făcute, purtând inscripții ale unei mărci figurative.


Marfa în cauză avea ca destinatar o societate comercială din localitatea Domnești, județul Ilfov, iar valoarea de piață a fost estimată la 120.000 lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Februarie 2016
Stire din Eveniment : Țigări vândute  la colț de stradă
Pagina a fost generata in 0.5782 secunde