METODA ACCIDENTUL REVINE ÎN FORȚĂ! Pensionarii din Constanța continuă să ofere averile escrocilor

179
METODA ACCIDENTUL REVINE ÎN FORȚĂ! Pensionarii din Constanța continuă să ofere averile escrocilor - 646x404-1500277855.jpg
Ieri, polițiștii din cadrul Secției 3 au fost sesizați de un bărbat care a reclamat faptul că tatăl său, în vârstă de 84 de ani, din Constanța, ar fi fost sunat pe telefonul fix de o persoană necunoscută care s-a recomandat avocat și care i-a cerut suma de 5.000 de lei pentru a rezolva un accident rutier produs de fiul lui. Bătrânul a convenit să plătească o parte din sumă, oferind 3.000 de lei unei femei care s-a prezentat în fața blocului unde locuiește.

De asemenea, în urmă cu două zile, un alt bătrân din Constanța, în vârstă de 82 de ani, a reclamat faptul că a fost sunat pe telefonul fix de un așa-zis avocat, care i-a cerut suma de de 5.000 de euro pentru a rezolva un accident rutier produs de nepotul său. Bătrânul a convenit să plătească o parte din sumă, oferind 5.000 de lei unei femei care s-a prezentat în fața blocului unde locuiește.

În toate cauzele polițiștii au deschis anchete în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.086 secunde