Metoda "Accidentul" lovește din nou. Constănțeancă lăsată fără 3.500 lei

335
Metoda

Articole de la același autor

După ce zilele trecute polițiștii din Constanța au desfășurat o campanie de prevenire a înșelăciunilor, învățându-i pe oameni cum să nu devină victime ale șarlatanilor, se pare că nu toată lumea și-a învățat lecția. 


Este și cazul unei constănțence, în vârstă de 60 de ani, care era cât pe ce să rămână definitiv fără suma de 3.500 lei. 


Având informații potrivit cărora o infracțiune este pe cale să se întâmple, oamenii legii din Constanța au acționat la timp. Drept urmare, au prins în flagrant doi tineri, ambii de 16 ani, din Constanța, care erau în plin proces de a stoarce de bani o femeie, prin deja celebra metodă a accidentului. 


Pentru infracțiunea comisă, ambii minori au fost reținuți, iar ulterior pre-zentați Judecătoriei Constanța, care a dispus pentru fiecare măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile. 


Banii au fost recuperați în totalitate și predați victimei. 


"În cazul în care vi se solicită diferite sume de bani, pentru rezolvarea unor probleme survenite în urma unor ac-cidente, prin darea de bani unor persoane, apelați imediat numărul unic de urgență 112 sau Poliția, pentru a se verifica veridicitatea informațiilor primite. Astfel, polițiștii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înșelăciuni, iar persoanele care intenționează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate și trase la răspundere penală. 


Nu dați bani necunoscuților sub niciun motiv!", îi sfătuiesc polițiștii pe constănțeni. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2752 secunde