Metoda "Accidentul" a revenit în prim-plan, la Constanța

321
Metoda
În urmă cu două zile, la ora 02.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au fost sesizați de către o femeie, în vârstă de 61 de ani, din Constanța, cu privire la faptul că a fost apelată, pe telefonul fix, de către un bărbat, care s-a recomandat ca fiind fiul ei și care i-a solicitat suma de 4.000 de lei pentru a achita costurile de spitalizare ale unei persoane implicate într-un accident de circulație.


Femeia și-a dat seama că poate fi victima unei înșelăciuni și a anunțat organele de poliție. În cauză, polițiștii au deschis o anchetă în vederea identificării autorilor, depistării acestora și tragerea lor la răspundere penală.


"Este foarte important pentru cetățeni să cunoască faptul că în niciun caz de accident rutier reprezentanții instituțiilor publice nu solicită bani pentru a rezolva o speță de natură penală", precizează oamenii legii. De asemenea, polițiștii pot interveni pentru prevenirea comiterii unor înșelăciuni, iar persoanele care intenționează să comită astfel de fapte să fie identificate, depistate și trase la răspundere penală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7619 secunde