Merită arestat? Recidivist beat, fără permis, a furat o mașină, a făcut un accident cu victime și a fugit de la locul faptei

464
1
Merită arestat?  Recidivist beat,  fără permis,  a furat o mașină, a făcut un accident cu victime  și a fugit  de la locul faptei - recidivistbeatfarapermis-1477323813.jpg

Articole de la același autor

În urmă cu câteva zile, polițiștii constănțeni de la Rutieră, împreună cu cei de la Secția 2, l-au luat în colimator pe Constantin Romeo, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Constanța.

Oamenii legii povestesc că acesta a condus un autoturism, pe strada Dumbrăveni din cartierul Palazu Mare, unde a produs un accident rutier. Se urcase la volanul unui autoturism, deși băuse. Testat cu aparatul etilotest, tânărului i-a fost găsită o alcoolemie de 0,44 ml în aerul expirat. Mai mult ca sigur, băuse pentru a-și face curaj să se urce la volan, știind că nu deține permis de conducere. Și asta nu este tot, căci tânărul teribilist a condus autoturismul marca Peugeot, înmatriculat în Bulgaria, pe care l-a luat fără încuviințarea proprietarului, alegând un traseu prin cartierul Palazu Mare și ulterior pe DN 2A, în zona complexului comercial de la intrarea în localitatea Ovidiu.

La revenirea în cartierul Palazu Mare, s-a izbit cu viteză într-un sens giratoriu, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca Audi A4, în care se aflau trei persoane, printre care și o fetiță în vârstă de nouă ani.

După producerea accidentului a plecat spre domiciliul său, unde a încercat să ascundă autoturismul în garaj, însă planurile i-au fost stricate de polițiștii constănțeni, care l-au și reținut pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost prezentat Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Bărbatul în cauză nu este nici pe departe ușă de biserică, acesta fiind condamnat în trecut pentru comiterea infracțiunilor de tâlhărie și furt, executând trei ani de închisoare.

Comentează știrea

GEO
2 noiembrie 2016
DAAA

ASTA TREBUIE IMPUSCAT NU ARESTAT

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4045 secunde