Mercedes de peste 120.000 euro, incendiat la Constanța, după o reglare de conturi

649
1
Mercedes  de peste 120.000 euro, incendiat  la Constanța, după o reglare de conturi - mercedes-1498394321.jpg
În noaptea de sâmbătă spre duminică, două autoturisme din zona Piața Chiliei au fost incendiate intenționat, potrivit anumitor voci care acuză o reglare de conturi între două clanuri rivale din municipiul Constanța. Incendiul ar fi fost pus intenționat asupra unei mașini Mercedes S 400, iar focul s-a extins la o mașină parcată în apropiere, Volkswagen Beetle.

"Față de evenimentul petrecut pe strada Dragoslavele din municipiul Constanța, unde două autoturisme au fost avariate în urma unui incendiu, polițiștii constănțeni au deschis o anchetă și fac cercetări urmând ca la finalizare să fie luate măsurile legale ce se impun. În astfel de cazuri așteptăm rezultatul expertizei făcută de reprezentanții ISU Dobrogea", au precizat reprezentanții ISU Dobrogea.

O autospecială de pompieri din cadrul Detașamentului Fripis a intervenit pentru lichidarea incendiului. "Din fericire, incendiul s-a soldat doar cu pagube materiale, fără victime. Cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire", a declarat Anca Chiriță, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea".

Comentează știrea

cineva
26 iunie 2017
jeguri

Niste jeguri ordinare si uni si alti

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3813 secunde