Medicul român acuzat de o dublă CRIMĂ în Ungaria a fost arestat

255
1
Medicul român acuzat de o dublă CRIMĂ în Ungaria a fost arestat - danstamatiu11-1472905069.jpg

Articole recomandate

Medicul român acuzat de uciderea a două persoane în Ungaria a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, informează Digi 24.

Decizia aparține magistraților Curții de Apel Cluj, care au confirmat mandatul european de arestare emis pe numele bărbatului de 54 de ani.

Apărătorii medicului Stamatiu au anunțat că vor contesta decizia. Suspectul nu va putea fi predat autorităților maghiare, până la epuizarea tuturor căilor de atac.

Medicul orădean este acuzat că ar fi intrat în locuința unei familii din Ungaria și i-ar fi împușcat pe cei doi soți. Femeia a murit pe loc, iar soțul este în stare critică, la spital. Copiii cuplului, gemeni în vârstă de 7 ani, se aflau și ei în casă, însă au scăpat de furia atacatorului.

Anchetatorii cred că gelozia este mobilul crimei. Medicul susține, în acest moment, că urma să se căsătorească cu femeia pe care este acuzat că a ucis-o.

Comentează știrea

costica
3 septembrie 2016
Suntem o forță de neoprit!

Vei avea sigur succes! Ai alături o echipă puternică!si unita Suntem deja un fenomen! Noi suntem foarte ambițioși! http://bit.ly/29ypMJN

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9937 secunde