Medic constănțean, reținut de polițiști pentru că elibera certificate de deces false

453
Medic constănțean,  reținut de polițiști  pentru că elibera  certificate de deces false - medic-1489688527.jpg
Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța au reținut un medic, în vârstă de 54 de ani, din Constanța, bănuită de fals intelectual. 


Potrivit anchetatorilor, în perioada 2014-2016, Aurelia Nicolae, de profesie medic, la diferite intervale de timp, a eliberat certificate medicale constatatoare ale decesului unor persoane care erau pacienți pe lista altor medici de familie, fără a respecta termenul de 24 de ore de la deces. 


De asemenea, medicul este acuzat că nu constata personal decesul, prin examinarea externă a cadavrului, ci completând certificatele de deces cu mențiuni necorespunzătoare realității. 


În aceleași condiții, Aurelia Nicolae a atestat faptul că decesul unor persoane ar fi survenit la domiciliul acestora, deși persoanele decedaseră în alte locații și a stabilit cauze ale morții pe care în mod vădit nu le putea cunoaște. 


Femeia a fost reținută pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore și introdusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, urmând să fie prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.159 secunde