Șmecher cu Audi A6 a călcat un polițist cu mașina și a fugit. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă

21597
23
Șmecher cu Audi A6 a călcat un polițist cu mașina și a fugit. Polițiștii au tras mai multe focuri de armă - politistbatut61609000610x300-1487766194.jpg
Întâmplare incredibilă în week-end-ul trecut. Un șofer constănțean care a fost oprit la un control de rutină al polițiștilor, în Ostrov, a fugit de oamenii legii și a călcat peste picior unul dintre agenți. Deși polițiștii au tras câteva focuri de armă, șoferul a reușit să se facă nevăzut, dar a fost prins la scurt timp. Totul s-a întâmplat în noaptea de vineri spre duminică, atunci când Marian Cruceru, aflat la volanul unui Audi A6, a fost oprit de polițiști, la un control de rutină. 


Observând că șoferul miroase a alcool, polițiștii au dorit să-l verifice pe acesta cu aparatul alcooltest. Întrucât conducătorul auto a refuzat, oamenii legii au încercat să-l conducă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. În acel moment, Marian Cruceru a reușit să reintre în propria mașina și a apăsat pedala de accelerație, călcând un polițist peste picior. 


Oamenii legii au încercat să-l oprească și și-au folosit inclusiv armamentul din dotare. Agentul călcat a necesitat 3 zile de îngrijiri medicale. În acest moment, Parchetul Medgidia face cercetări pentru ultraj și sustragere de la recoltarea probelor biologice.   


Comentează știrea

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
pas
22 februarie 2017
smecher cu Audi .

"Seara de vineri spre duminica" ha.ha.... Ziaristii.

georgiana
22 februarie 2017
Era un țigan cu Audi cu numere de Bulgaria

Era un țigan

Viorel
22 februarie 2017
:))

Seara de vineri spre duminica??? Voi si tiganii cu femartie. ..

Nelu
22 februarie 2017
Politia

Acesta este comunicatul politiie. Adevarul este cu totul altul. Polițistul i-a cerut bani împrumut așa cum a cerut altor conducători auto si pentru. Ca a refuzat sa- i dea a recurs la aceast fapt. Polițistul are împrumutați 10000 lei de la pers din loc ion vin iar sub acest pretext nu mai poreste mașinile acelor creditori. In afara de acest aspect polițistul a fost accidentat la fotbal chiar de către acest conducator auto. Plus ca j-a făcut avansuri concubinei conducătorului auto.

cunoscator
22 februarie 2017
stire mincioasa

Cu o seara inainte cei doi au jucat fotbal impreuna,dupa care au mers la un bar din localitate si au baut impreuna cu ceilalti baietii care au jucat fotbal.Acolo politistul ,dupa cateva beri ia cerut bani imprumut,iar Marian a refuzat sa-i dea.Dupa a venit si prietena baiatului,iar politistul i-a facut avansuri ,gesturi,,de fata cu toata lumea.,si au inceput o mica cearta,politistul spunand-i ca "o sa te fac eu,o sa te omor". A doua zii ,politistul la urmarit ,si la oprit in trafic,.Acesta a oprit si i-a spus ca trebuie sa fie testat cu aparatul etilotest.Cand sa dus politistul la masina sa ia acel aparat,soferul a demarat in tromba fara sa loveasca pe nimeni,iar jegosii de politisti au tras cu pistolul 6 focuri asupra lui si a masinii,desi nu aveau voie sa traga direct in masina.Ei trebuia sa traga in cauciucuri daca tot vroia sa incerce pistolul nu sa traga direct in masina si persoana,deci clar a fost ilegal ce au facut politistii.Sigur a vrut sa-l omoare dupa cum a spus cu o seara inainte.Deci politistul este devina ,in mare parte,asa ca numai dati stire falsa.

prieten
22 februarie 2017
ptr Georgiana

este un smecher cu bani,cu audi a6 nou 2016,nr de romania,care sa culcat cu tine si ti-a dat in toate cele trei gauri care le ai,asa ca taci din gura curvo penala

Pentru muisti care comentati aiurea
22 februarie 2017
Vorbiti numai aiurea

Vorbiti numai aiurea cu toti politistu nu bea in primu rand in al 2 lea rand nu merge in baruri mai ales la ostrov daca e asa cum zice mari sa se camerele de la intrarea in bar unde spune ca a fost domnu politist el era cu o curva penala din satu almalau pe nume dumitru claudia si o ducea acasa iar cand a vazut masina politiei a fugit pe sapard unde a incetinit si a venit politia in spatele lui ce vroiati sa i spuna bvo Mari dute linistit si cu bani vorbiti aiurea omu si a facut treaba era in filtru impreuna cu pol ostrov asa ca nu incercati sa acuzati omu degeaba Iar cu avansurile la iubita betivului habar nu aveti nu a fost la niciun bar din ostrov plus ca e certata cu Mari cruceru !

////
23 februarie 2017
////

trebuie anchetati amondoi

Basbacanu
23 februarie 2017
Cazul de la Ostrov

Fraierilor cocliți,polițistul de la rutiera nici mãcar nu gustã bauturi alcoolice d-apãi sa mai bea

mardare vasile
23 februarie 2017
in legatura cu acest caz

Fa reporterito de cacat fututi mortii matii de unde stii tu fa adevarul ?copilu asta munceste de dimjneata pina seara pe tractor sa isi are pamintul si daca si-a cumparat o masina scumpa si-a luat prin munca si nu inseamna ca este smecher smecher este zdreanta aia de politist care a scis pistolu si i la pus la cap

23 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Eveniment : ARDE O MAȘINĂ POLARIS! - Update
Miercuri, 22 Februarie 2017
Stire din Eveniment : UPDATE / Kovesi, la Curtea de Apel
Pagina a fost generata in 0.8327 secunde