Mașini sparte pe bandă rulantă în Tomis Nord. Autorul furturilor a fost prins

388
Mașini sparte pe bandă rulantă în Tomis Nord. Autorul furturilor a fost prins - spargeremasina-1497442560.jpg
Un tânăr, în vârstă de 27 de ani, a fost reținut după ce a spart mai multe autoturisme din cartierul constănțean Tomis Nord. Ieri dimineață, la ora 04.40, bărbatul în cauză a fost depistat de o patrulă mixtă formată din polițiști ai Secției 2 și un jandarm din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi "Tomis" Constanța având asupra sa mai multe bunuri, despre care a afirmat că le-a sustras din mai multe autoturisme parcate.


În urma cercetărilor, polițiștii constănțeni au stabilit faptul că Radu Cătălin ar fi sustras, la data de 13 iunie, din cinci autoturisme parcate în cartierul Tomis Nord din Constanța, un memory stick, o asigurare obligatorie, documente, două perechi de ochelari, un cablu auxiliar, 7 CD-uri, un breloc și un sistem GPS.


Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 85% și predat părților vătămate. Bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al IPJ Constanța, iar astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.421 secunde