Mașini sparte pe bandă rulantă

407
2
Mașini sparte pe bandă rulantă - masinipradatedehoti-1438280182.jpg
Un adolescent de 14 ani a ajuns în atenția anchetatorilor după ce a fost prins în flagrant în timp ce fura dintr-o mașină. 


Potrivit anchetatorilor, în noaptea de marți spre miercuri, un constănțean a observat un adolescent în timp ce îi fura bunuri dintr-o mașină. Bărbatul a sunat la 112 și a reclamat fapta. Oamenii legii au stabilit că suspectul are 14 ani și este din satul Dumbrăveni. Adolescentul a forțat sistemul de închidere al portierei șoferului și a furat din interior 350 de lei, prejudiciul total fiind estimat la 1.000 de lei. De asemenea, alți doi indivizi au ajuns în atenția oamenilor legii după ce au furat bunuri dintr-o mașină.
 
"Din probele administrate până în acest moment, în cauză s-a reținut că, la data de 29.07.2015, în jurul orelor 12.20, prin forțarea portierei dreapta a autoturismului marca Dacia Logan, cei doi inculpați au sustras un telefon mobil marca Samsung, bun ce a fost recuperat și apoi restituit persoanei vătămate", spun procurorii.


Comentează știrea

ben
31 iulie 2015
Oportunitate ce nu treb...

Oportunitate ce nu trebuie ocolita. " Oportunitatea este pierduta de majoritatea oamenilor pentru ca este imbracata in salopeta si arata ca munca. " Thomas Alva Edison. Daca iti place munca, esti somer, pensionar, vrei sa-ti completezi veniturile esti asteptat in echipa noastra. Cautam de urgenta persoane serioase din orice colt al tarii, care sa colaboreze cu noi intr-o activitate simpla, in timpul liber sau full-time, "Lumea este plina de oameni disponibili: unii sunt dispusi sa munceasca, altii sa-i lase pe ceilalti." Robert Frost. Oferim si cerem seriozitate absoluta! Daca va caracterizează deviza: "Nu voi fi un om obisnuit, pentru ca am dreptul sa fiu extraordinar." Peter O Toole, pentru mai multe detalii, contactati imediat unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

iancu
31 iulie 2015
Este timpul sa castigi bani!

Este timpul sa castigi bani! Aceasta oportunitate este numai pentru oamenii ambitiosi, calmi, rabdatori, deschisi la noi oportunitati, capabili sa inteleaga doar cateva idei simple. Activitatea este foarte simpla si se poate desfasura in timpul liber. Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Eveniment : La furat de ... salcie
Pagina a fost generata in 0.5711 secunde