Mașini sparte în stațiunile de pe litoral

270
Mașini sparte în stațiunile de pe litoral - furtmasina9-1408982377.jpg

Articole de la același autor

Sfârșitul de săptămână a adus un nou val de spargeri de autoturisme pe litoral. Polițiștii constănțeni au întocmit mai multe dosare penale, în cazul suspecților pe care i-au prins, reclamații fiind primite atât din Mamaia, cât și din sudul litoralului, din Costinești, dar și din reședința de județ, municipiul Constanța.

Astfel, în noaptea de duminică spre luni, polițiștii din Mamaia au depistat patru indivizi, într-un autoturism. La percheziționarea mașinii au găsit o bujie, un levier și două telefoane mo-bile. În urma verificărilor, s-a stabilit că unul dintre telefoane fusese furat, cu câteva ore mai devreme, dintr-un alt autoturism parcat în stațiunea Mamaia. Cei patru suspecți sunt anchetați în libertate.

Tot în libertate este anchetat și un bărbat de 43 de ani, din Bârlad, acuzat că a spart o mașină, în stațiunea Costinești, și a furat mai multe bunuri.

Și minorii continuă să le dea bătăi de cap oamenilor legii; ieri, polițiștii constănțeni au surprins un puștan de 13 ani, care a spart geamul de la portiera unei mașini parcate pe Bulevardul Mamaia și se pregătea să fure din interior. A fost observat însă de o patrulă și oprit la timp. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1448 secunde