Mașini oprite la granița Constanței, de polițiștii de frontieră

112
Mașini oprite la granița Constanței, de polițiștii de frontieră - frontiera1-1414698078.jpg

Articole de la același autor

Un autoturism înmatriculat în Italia și unul cu numere de înmatriculare false au fost oprite la graniță de polițiștii de frontieră.

În Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat pentru formalitățile de frontieră, un cetățean bulgar care conducea o autoplatformă Iveco, cu numere de înmatriculare de Marea Britanie, ce transporta un microbuz Ford Tranzit, înmatriculat în Italia.

În urma verificărilor în bazele de date, polițiștii de frontieră au constatat că microbuzul Ford Tranzit figurează ca bun căutat pentru confiscare, solicitare introdusă de autoritățile italiene. Polițiștii de frontieră au indisponibilizat microbuzul, în valoare de aproximativ 10.000 lei, iar cetățeanului bulgar i-au întocmit dosar penal.

Cu dosar penal s-a ales și un bărbat de 26 de ani, care a ajuns în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, la volanul unui Volkswagen cu numere de înmatriculare în Bulgaria.

Polițiștii de frontieră au efectuat verificări în bazele de date, rezultând faptul că autotursimul Volkswagen figurează ca fiind radiat din circulație, iar plăcuțele de înmatriculare figurează ca bun căutat pentru confiscare, solicitare introdusă de autoritățile bulgare.

Certificatul de înmatriculare și plăcuțele de inmatriculare au fost confiscate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3261 secunde