Mașini cu acte false, trase pe dreapta de polițiștii de frontieră

178
Mașini cu acte false, trase pe dreapta de polițiștii de frontieră - frontiera1362642828-1363928296.jpg
Două dosare penale pentru uz de fals au fost întocmite de polițiștii de frontieră, după ce au găsit, la graniță, două mașini cu documente falsificate. De altfel, după cum au atras atenția cadrele de la Garda de Coastă, situațiile acestea s-au înmulțit în ultimele luni.

În Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov s-a prezentat un bărbat de 40 de ani, care călătorea alături de șoferul bulgar al unei autoutilitare cu platformă, înmatriculată în țara vecină. Pe platformă era transportat un Fiat Bravo, cu numere de Italia. Verificările au evidențiat că atât certificatul de înmatriculare, cât și cel de proprietate aveau indicii de falsificare. Proprietarul, un bărbat din Călărași, a afirmat că a cumpărat mașina din Italia, de la un necunoscut, și nu știa că actele sunt false.

O situație asemănătoare s-a petrecut, în aceeași zi, în Constanța. Polițiștii de frontieră au oprit pentru control un Opel Vectra cu numere de Bulgaria, la volanul căruia se afla un bărbat de 40 de ani. Verificările actelor au scos la iveală că certificatul de inspecție tehnică era fals. Șoferul a declarat că a cumpărat mașina fără să știe că actul era falsificat.

v v v

Reamintim că polițiștii din cadrul Gărzii de Coastă au mai atras atenția asupra faptului că românii se încântă de prețurile mici ale mașinilor, fie că sunt achiziționate din târgurile auto din Bulgaria sau din România și sfârșesc prin a fi înșelați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3746 secunde