Mașină spulberată de TIR. Doi bărbați au murit, iar altul este în stare gravă

3353
3
Mașină spulberată de TIR. Doi bărbați au murit, iar altul este în stare gravă - accident-1489499792.jpg

Articole recomandate

Tragedie de proporții în Spania, unde doi români au murit, iar un altul este în stare gravă, după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident în lanț. 


Carambolul s-a produs în nord-estul Spaniei, pe o autostradă din provincia Navarra. Cei trei români se aflau într-o mașină, care, se pare, a fost prima izbită de TIR. Șoferul autotrenului a scăpat mastodontul de sub control și a intrat pe contrasens, unde a făcut prăpăd. A spulberat mașina românilor, apoi alte trei automobile, potrivit presei spaniole.


Accidentul în lanț s-a soldat cu trei morți și cinci răniți. Doi dintre decedați, scriu jurnaliștii spanioli, sunt români. Un al treilea român, în vârstă de 20 de ani, e în spital, în stare foarte gravă. Pentru recuperarea răniților, a fost nevoie de mai multe echipaje de intervenție, inclusiv de descarcerare. Polițiștii, de asemenea, au intervenit imediat și încearcă să afle cauzele tragediei. 








Comentează știrea

Dan
14 martie 2017
Despagubiri victime

Bună seara!!! Condoleanțe familiilor!!! Dacă cineva cunoaște familiile sau pe cineva apropiat va rog sa mi dați un semn pentru ca prin prisma companiei pe care o reprezinta ii pot ajuta. O seara buna!!! Dan Achim 0744672049

Ioji
17 martie 2017
Accident

Da ai cunosc ...erau vecinii mei ..dumnezeu sa ai ierte .iar celui lalt ..Ionel .Dumnezeu sa aiba grija de el.

Ioji
17 martie 2017
Accident

Sant din comuna ramna. Jud caras severin

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2885 secunde