Mașină făcută praf, după un impact cu parapetul

301
Mașină făcută praf,  după un impact cu parapetul - masinafacutapraf-1456419659.jpg

Articole de la același autor

A fost noapte de coșmar pentru un șofer din Năvodari. Acesta a reușit "performanța" de a-și face mașina praf, după ce s-a izbit de un sens giratoriu în construcție, din localitate.

Potrivit reprezentanților Serviciului Rutier Constanța, cu puțin timp înainte de miezul nopții de 25 februarie, un conducător auto în vârstă din 37 de ani s-a urcat la volanul unui autoturism marca Opel Corsa și, în timp ce conducea pe bulevardul Năvodari din orașul cu același nume, dinspre Petromidia către Lumina, a ajuns la intersecția cu strada Câmpului, care este prevăzută cu sens gi-ratoriu. Din cauza neatenției în conducere, șoferul a pierdut controlul volanului și s-a izbit puternic cu mașina în parapetul din beton al sensului giratoriu.

În urma coliziunii frontale, șoferul a suferit răni, care nu-i pun însă viața în pericol. Somat de polițiștii de la rutieră să sufle în aparatul etilotest, acesta a refuzat cu desăvârșire, însă, transpor-tat la spital pentru îngrijirile medicale necesare, nu a scăpat de recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei din sânge. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7899 secunde