Mașină distrusă de flăcări, în urma unui accident rutier

230

Articole de la același autor

O banală plimbare cu taxiul s-a terminat pe patul de spital pentru un bărbat de 34 de ani, din Cumpăna. Mașina cu care se deplasa s-a izbit violent de un copac și a luat foc. 


Totul s-a petrecut, miercuri seară, la ieșire din Constanța. Potrivit anchetatorilor, un bărbat de 33 de ani, din Topraisar, se deplasa la volanul unui autoturism marca Dacia Logan, pe Drumul Național 39 E, dinspre localitatea Cumpăna către Constanța. 


"Ajungând la km 0+250, din cauza vi-tezei excesive în curbă la stânga, pierde controlul volanului, părăsește partea carosabilă prin dreapta și intră în coli-ziune cu un copac", spun agenții Servi-ciului Poliției Rutiere. 


În urma impactului, mașina a luat foc. Conducătorul auto și pasagerul care se afla în mașină au coborât într-un suflet și au sunat la 112. Două autospeciale din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" s-au deplasat imediat la locul indicat. Militarii au stins flăcările, dar mașina a ars în proporție de 90%. 


Victimele au fost preluate de două echipaje SMURD și transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri medicale. 


Șoferul a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corpo-rală din culpă. (


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Octombrie 2015
Stire din Eveniment : Descoperire macabră, la Medgidia
Pagina a fost generata in 1.4715 secunde