Warning: getimagesize(): corrupt JPEG data: 7106 extraneous bytes before marker in /var/www/html/cuget_liber/include/meta_process.php on line 112
Mașina Ambasadei Canadei, prădată de hoți, la Constanț

Mașina Ambasadei Canadei, prădată de hoți, la Constanța

309
1
Mașina Ambasadei Canadei,  prădată de hoți, la Constanța - masina-1488127124.jpg
Un tânăr de 18 ani, din municipiul Constanța, a fost arestat preventiv după ce ar fi furat oglinda exterioară dreapta a unui autoturism parcat în dreptul unui hotel din oraș, după care ar fi vândut-o unei alte persoane.


Mașina, marca BMW X5, nu era una oarecare, ci aparținea Ambasadei Canadei în România. 


Ca urmare a cercetărilor în cazul comiterii infracțiunii de furt, polițiștii l-au identificat și reținut pe Ismail Găuș, în vârstă de 18 de ani, din Constanța, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, oamenii legii au reușit, sâmbătă, identificarea bărbatului care ar fi achiziționat oglinda, în persoana lui Alexandru Bogdan Scarlat, în vârstă de 30 de ani, din orașul Năvodari. 


De asemenea, cel din urmă cunoștea faptul că respectivul bun este provenit din comiterea unei infracțiuni, plătindu-i autorului 70 de lei pentru a obține oglinda. Prejudiciul, estimat la 639 lei, a fost recuperat și predat persoanei vătămate, iar bărbatul în cauză este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire. 


Mașina Ambasadei Canadei era parcată în zona hotelului Cherico, pe strada Ștefan cel Mare.


Comentează știrea

Pavel
27 februarie 2017
Este in regula

Evenimentul nu poate decat sa ne bucure pe noi restul celor ,,obisnuiti''. Poate asa se mai trezesc la actiune cei care trebuie sa vaneze infractorii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6741 secunde