Mascații de la Penitenciarul Poarta Albă învață arte marțiene coreene

193
3
Mascații de la Penitenciarul Poarta Albă învață arte marțiene coreene - mascatiidelapenitenciarulpoartaa-1416928637.jpg

Articole de la același autor

Agenții din grupa de intervenție de la Penitenciarul Poarta Albă au luat parte, în zilele de 20 și 21 noiembrie, la Seminarul de autoapărare hapkido cu structuri asociate pentru securitatea specială, organizat de Sindicatul Național al Lucrătorilor de Penitenciare Grupa Sindicală Poarta Albă și Asociația Internațională a Polițiștilor - Direcția 5 Constanța.

Seminarul a fost susținut de grandmaster Jang Hee Chang (Coreea de Sud), președinte al Federației Mondiale de hapkido și kumbo, și master Rumen Georgiev, din Bulgaria. "Membrii grupei de intervenție specializată din Penitenciarul Poarta Albă au considerat benefic acest seminar și și-au manifestat dorința de a colabora și pe viitor cu cei doi maeștri, care au o bogată experiență în a antrena structuri de poliție și forțe speciale", a precizat Gabi Botezan, purtător de cuvânt al instituției.

Hapkido este un stil de arte marțiene de auto-apărare, de origine coreeană. 

Comentează știrea

costin
26 noiembrie 2014
nartienii nu exista inca

Arte martiale, fara comentarii desore calitate

Petru
26 noiembrie 2014
Super!

Inseamna ca sunt primii de pe Terra care vor practica arte martiale invatate de la niste coreeni ce au legaturi cu extraterestrii. Extraordinar,nu-i asa? Ma gandesc ca poate la Daewoo Mangalia se vor construi cat de curand nave spatiale de inalta tehnologie,extraterestra,normal ca extraterestra !

Martiene...
26 noiembrie 2014
Cu ce bani?

Cu ce bani i-au adus pe cei 2 straini? In Cta avem multi maestri de arte ... martiale, care pot fi chemati sa tina cursuri gratis. La noi ca la nimenea!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5942 secunde