Marinar turc prins în timp ce părăsea Constanța

194

Articole de la același autor

Ofițerii Gărzii de Coastă au prins zilele trecute un individ care nu avea voie să părăsească Constanța. Potrivit anchetatorilor, marinarul sosise în Portul Constanța la bordul unei nave sub pavilion Insulele Marshall, din Egipt. 


Oamenii legii spun că cetățeanul turc avea asupra sa carnetul de marinar și permisul de coborâre la uscat, în baza căruia avea dreptul de a coborî de pe navă, dar nu putea părăsi orașul Constanța. Pentru că acesta a plecat, oamenii legii au demarat o acțiune și l-au prins în Gara Constanta, îmbarcat în trenul Constanta-București. 


"În cadrul cercetărilor, cetățeanul turc a declarat că este la primul voiaj în România și intenționa să meargă la București în vizită la rude. Acesta a fost condus la bordul navei, iar permisul de coborâre la uscat i-a fost retras pentru perioada cât nava va staționa în port. Cel în cauză este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, faptă prevăzută și pedepsită de art.32, al.1, Cod Penal", au declarat reprezentanții Gărzii de Coastă Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 23 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Audi confiscat la vamă
Pagina a fost generata in 0.5981 secunde