Marfă în valoare de peste 100.000 lei, confiscată în Portul Constanța

329
Marfă în valoare de peste 100.000 lei, confiscată în Portul Constanța - marfa-1489515542.jpg
 Captură importantă a polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și a lucrătorilor vamali din portul Constanța Sud Agigea. 


Ieri, în urma controlului amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul București, administrată de român, în vârstă de 43 de ani, au fost descoperite 1.050 mingii gonflabile ce purtau însemnele unei firme renumite, cu o valoare totală de 78.750 lei, dacă ar fi fost originale. 


În aceeași zi, într-un alt container sosit pentru o societate administrată de un chinez, în vârstă de 41 de ani, polițiștii au descoperit 240 de trotinete contra-făcute, cu o valoare totală de 36.000 lei, dacă ar fi fost originale. 


În ambele cazuri, bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efec-tuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6474 secunde