Marfă de aproape 150.000 euro, confiscată de vameșii constănțeni

268
1
Marfă de aproape 150.000 euro, confiscată de vameșii constănțeni - 707c65f70cb3f60c6a1f7ced7e9bf1ca-1351109341.jpg
Inspectorii vamali de la Biroul Vamal Constanța Sud au reținut, ieri, mărfuri susceptibile a fi contra-făcute, în valoare de aproximativ 143.000 euro.


Vameșii și polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au controlat, în baza analizei de risc, mai multe containere sosite din China și având ca destinație cinci societăți comerciale cu sediul în Clinceni, județul Ilfov, și Cristuru Secuiesc, județul Harghita.

Containerele conțineau jucării inscripționate Disney, Transformers, Winnie the Pooh, Yo-Yo, adeziv lichid Picătura, seturi bentițe Hello Kitty, ceasuri de mână și abțibilduri Disney, precum și articole de papetărie inscripționate Disney și Smurf, toate aceste articole fiind susceptibile a fi contrafăcute. Potrivit oamenilor legii, dacă ar fi fost comercializate pe piață la prețul produselor originale, valoarea totală a mărfurilor s-ar fi ridicat la aproximativ 143.000 euro.

Bunurile au fost reținute de către autoritatea vamală în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun, iar pe numele administratorilor firmelor destinatare au fost întocmite dosare penale.



Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5924 secunde