Mall-urile și hypermarket-urile, luate la controlat de pompieri

191
Mall-urile și hypermarket-urile, luate la controlat de pompieri - mallurile-1482255535.jpg
În vederea reducerii posibilităților de producere a unor evenimente care să umbrească Sărbătorile de Iarnă, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus unităților subordonate întreprinderea măsurilor menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.


Astfel, Inspectoratele au derulat, în perioada de 12 - 18 decembrie, 397 acțiuni de verificare la mall-uri și hypermarket-uri. Pe timpul acestor controale, inspectorii de prevenire au identificat o serie de neconformități, în urma cărora au aplicat 1.158 de sancțiuni contravenționale (860 avertismente și 298 de amenzi), în cuantum de 520.500 lei. 


De asemenea, pe timpul acțiunilor au fost înlăturate în mod operativ peste 400 de nereguli. Verificările au vizat modul de respectare a normelor de apărare împotriva incendiilor, de către chiriași, respectiv de către administratorii și proprietarii spațiilor. 


Pentru familiarizarea cu specificul construcțiilor, asigurarea accesului cu autospeciale și planificarea unor eventuale intervenții, pompierii din cadrul subunităților operative au efectuat 304 acțiuni de recunoaștere în teren a spațiilor comerciale controlate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6606 secunde