Mălina Olinescu: "O să mă ai pe conștiință"

969
Mălina Olinescu:

Mălina Olinescu și iubitul ei s-au certat îngrozitor cu o seară înainte ca artista să își pună capăt zilelor, spun prietenii cântăreței. Artista l-a contactat telefonic pe Sebi, însă de această dată nu a dorit să-i mai răspundă la telefon, certurile dintre cei doi fiind foarte dese în ultima perioadă.

"O să mă ai pe conștiință", a fost ultimul mesaj trimis de Mălina iubitului ei Sebi înainte să moară, a povestit Xenti Runceanu la Acces Direct. Bărbatul nu a crezut că artista o să recurgă la un astfel de gest și a ignorat ce i-a scris artista.

"Cu o zi înainte ca ea să se omoare s-au certat teribil, ea i-a aruncat lucrurile afară, iar apoi îl căuta la telefon. El nu a vrut să mai răspundă, l-a sunat și pe fix, dar nu a mai răspuns. S-a gândit că o să se liniștească, însă de data asta a fost fatal. Mălina avea acest mod de a responsabiliza persoana cu care era în conflict. Nu știu dacă l-a amenințat, oricum nu sunt la prima abatere, ei s-au certat de foarte multe ori, au mai trecut prin astfel de momente", a explicat nepotul Mihaelei Runceanu, Xenti.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 06 Decembrie 2011
Stire din Eveniment : Sfârșit tragic pe podul din Năvodari
Pagina a fost generata in 0.9722 secunde