Cine va fi NOUL RECTOR INTERIMAR al Universității "Ovidius"?

964
4
Cine va fi NOUL RECTOR INTERIMAR al Universității

Articole de la același autor

Senatul Universității "Ovidius" Constanța urmează să se întrunească, mâine, pentru a alege un nou rector interimar, a declarat prof. univ. dr. Petru Bordei, președintele Senatului pentru "Cuget Liber". 




"Vom anunța Ministerul Educației, iar mâine (n.r. vineri, 6 septembrie), cel mai probabil ne vom întruni într-o întâlnire de urgență pentru a alege un nou rector interimar, dintre cei patru prorectori rămași", a declarat prof. univ. dr. Bordei. 


Asta în condițiile în care, potrivit comunicatului DNA, prorectorul Gabriela Stanciu este cercetată în libertate, cu obligarea de a nu părăsi țara pe o perioadă de 30 de zile și obligația "de a nu exercita funcția de prorector". 


Menționăm că noul rector va fi ales dintre: prof. univ. dr. Ion Bordeianu, prorector de Imagine, comunicare și probleme sociale studențești, prof. univ. dr. Teodosie Petrescu, prorector Relații internaționale și studenți străini, prof. univ. dr. Victor Ploae, prorector Cercetare științifică, dezvoltare, inovare și relații cu mediul și conf. univ. dr. Florin Anghel, prorector Strategie, dezvoltare instituțională și managementul calității. 




Comentează știrea

alegator
5 septembrie 2013
Ce rusine!

Sa ajunga teodosie sa fie rector? Seful hotilor si spagarilor? Ia uitati-va pe you tube si vedeti cu mintea limpede "Sa fie primit!" si rusinati-va unde ati ajuns! Dorna Arini si vastul imperiu construit pe hotie si deturnare de bani, pe locuri vandute la admiterea in facultate, pe spaga lunara pe care o cere de la preoti!!!!!!!!Sa nu mai vorbim de dosnicia viciului ce l-a facut notoriu!! Asta rector? Ovidius unde ai ajuns???

student II
5 septembrie 2013
Rusine

Rusine de tot ce se intampla. Niciunul din cei enumerati nu merita sa fie numit rector...DNA-ul are mult de lucru la universitatatea Ovidius/ de ce nu se aminteste nimic de intermediari??? nu va spune nimic numele de TUDORANCEA- vis-a-vis de studentii straini????

observator neutru
4 octombrie 2013
constatari

De ce nu se zice nimic de comisia de admitere de la medicina? Cum au "putut"sa vanda doar ei subiectele? Asa se da ö admitere"?????????????

Anonim
30 octombrie 2013
coruptie in floare

Si la facultatea de medicina exista coruptie ,incepand cu secretara sefa care comite ilegalitati.Poate ca ar trebui sa se faca o reevaluare a studentilor de la fara taxa de la asistenti medicali sa vedem cine stie de 10 si cine a intrat dand spaga si lunad locul celor buni.

Răspuns la: constatari
Adăugat de : observator neutru, 4 octombrie 2013
De ce nu se zice nimic de comisia de admitere de la medicina? Cum au "putut"sa vanda doar ei subiectele? Asa se da ö admitere"?????????????

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 04 Septembrie 2013
Stire din Eveniment : Rectorul Dănuț Epure rămâne în arest
Pagina a fost generata in 3.2474 secunde