Magazin din Constanța, spart de hoți cu cagule. Unul dintre suspecți, dus la arestare

320
3
Magazin din Constanța, spart de hoți cu cagule. Unul dintre suspecți, dus la arestare - arest1-1403860816.jpg

Articole de la același autor

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța au propus arestarea preventivă a unui tânăr, acuzat că a furat un televizor LCD dintr-un magazin din zona Dacia, din municipiul Constanța.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 25 spre 26 iunie, în jurul orelor 02.00, inculpatul împreună cu o altă persoană necunoscută, având fețele acoperite cu câte o cagulă, au pătruns prin efracție în incinta punctului de lucru al unei societăți comerciale situat în mun. Constanța, pe b-dul Alexandru Lăpușneanu, iar din interior au sustras un televizor tip LCD marca "Philips" și un stick de memorie marca "Kingston" de 1 GB, prejudiciul cauzat fiind în cuantum de 1000 lei recuperat integral.


Reamintim că primii alarmați de spargere au fost agenții Zip Escort, care au ajuns la fața locului într-un minut și 30 de secunde, conform timpilor înregistrați în dispecerat. Echipele de intervenție l-au prins pe unul dintre suspecți și au recuperat televizorul furat.



Comentează știrea

Dan
27 iunie 2014
idioti

unul dintre suspecti dus la arestare ...mai invatati limba romana

cine
27 iunie 2014
Incompetenți

Toti analfabetii scriu in acest ziar... "Musulmanii din Romania incepe azi postul...", "Elevii și parinti sunt nemulțumiți..." sunt doar câteva exemple extrase din articolele de azi... Vai de capul vostru!

wfwjpb
10 iulie 2014
qLOVqFJtbgBTcq

r7Ou4a kakbagjnkpas, [url=http://ufxmpshgihdi.com/]ufxmpshgihdi[/url], [link=http://yidmmaffmsic.com/]yidmmaffmsic[/link], http://rujqnhnenjqd.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5885 secunde