MAȘINĂ DE POLIȚIE RĂTURNATĂ ÎN TRAFIC. O șoferiță nu i-a acordat prioritate

321
MAȘINĂ DE POLIȚIE RĂTURNATĂ ÎN TRAFIC. O șoferiță nu i-a acordat prioritate - masinarasturnata4-1496985350.jpg

Articole recomandate

O autospecială de Poliție care se afla în misiune, după ce a fost solicitată în urma unui apel la numărul de urgențe 112, s-a răsturnat, ieri după-amiază, într-o intersecție, după ce o femeie aflată la volanul unei mașini nu i-a acordat prioritate.


Evenimentul s-a petrecut în Timișoara, iar autospeciala avea semnalele acustice și luminoase în funcțiune, în momentul accidentului, potrivit Digi 24.


"O femeie de 49 de ani a condus un autoturism pe strada Gheorghe Lazăr, iar la intersecția cu strada Circumvalațiunii nu a acordat prioritate de trecere autospecialei de Poliție care a pătruns în intersecție având semnalele acustice și luminoase în funcțiune. Echipajul se deplasa la un eveniment sesizat la numărul dȘe urgențe 112, iar ulterior evenimentul a fost redirecționat către un alt echipaj", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al județului Timiș.


În urma acestui accident, șoferița a fost rănită, fiind dusă cu o ambulanță la spital pentru a primi îngrijiri medicale.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3074 secunde