Lupta împotriva drogurilor se duce prin sport

82
Lupta împotriva drogurilor se duce prin sport - 31martieantidrogsportdroguri-1396270592.jpg

Articole de la același autor

Aceasta este inițiativa Asociației de Luptă Antidrog AMA, care, pe 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătății, organizează, alături de Ministerul Tineretului și Sportului, Agenția Națională Antidrog, Sindicatul Național al Agenților de Poliție din România, Sindicatul Național Uniunea Polițiștilor UNIPOL, Corpul Național al Polițiștilor, UNSR, a doua ediție a campaniei "Sportul contra droguri". 


Campania se va desfășura, între orele 11,00 - 13,00, în școlile din întreaga țară, pe terenurile de sport, în sălile de sport, în cluburi sportive și în parcuri. Intenția organizatorilor este să realizeze un record național la număr de participanți la o astfel de manifestare - ceea ce înseamnă că trebuie să depășească numărul de la prima ediție, de 21.125 de elevi și peste 260 de cadre didactice participante. 


"Această manifestare trebuie să reprezinte un îndemn pentru societatea civilă de a participa mai mult pentru un viitor sigur și sănătos al copiilor și tinerilor din România", au precizat organizatorii. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4786 secunde