Lucrătură de lucrătură! Cum a rămas un constănțean fără mașină

428
Lucrătură de lucrătură! Cum a rămas un constănțean fără mașină - masina-1449596951.jpg

Articole de la același autor

Un bărbat de 46 de ani, din Constanța, a tras, duminică, o sperietură soră cu moartea după ce nu și-a mai găsit autoturismul acolo unde îl parcase. Păgubitul a sunat la 112 și a reclamat furtul. Un echipaj de poliție s-a deplasat imediat pe aleea Brândușelor și a aflat de la proprietar că mașina, un autoturism marca Opel Vectra, a dispărut tot în ziua respectivă.

Polițiștii Secției 1 au demarat cercetările în acest caz pentru a da de urma autorului, dar și pentru recuperarea prejudiciului. Rezultatele nu au întârziat să apară. Luni dimineață, polițiștii au descoperit autoturismul în curtea unei societăți comerciale situate pe varianta Constanța - Ovidiu. În urma verificărilor, anchetatorii au stabilit că mașina a fost furată de un tânăr de 29 de ani, din Constanța.

"Acesta, la data de 06.12.2015, folosindu-se de o platformă auto închiriată, a sustras autoturismul mai sus menționat, pe care l-a predat spre dezmembrare societății la care a fost găsit, primind în schimbul acestuia suma de 400 lei. Autoturismul a fost recuperat, cercetările fiind continuate de către polițiștii Secției 1 pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei, urmând a fi luate măsuri legale în consecință", au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Decembrie 2015
Stire din Cultură-Educație : Daruri de la copii la copii
Pagina a fost generata in 0.5831 secunde