Lovituri "grase" date de un spărgător de locuințe. Bunuri de zecii de mii de lei furate

313
Lovituri

Articole de la același autor

Un individ din Constanța a fost reținut de oamenii legii după ce s-a stabilit că este autorul mai multor furturi comise pe raza municipiului Constanța. Claudiu-Costel Bănică, de 21 de ani a fost prezentat magistraților Judecătoriei Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat și o infracțiune de violare de domiciliu.

Potrivit anchetatorilor, individul este acuzat că pe 26 iunie, împreună cu un alt individ minor, care a fost deja trimis în judecată, a escaladat grilajul metalic al unui apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Cișmelei și din interior au furat 23 grame bijuterii din aur Sevda, două ceasuri bărbătești mărcile Tissot și Diesel, un laptop marca HP, un laptop marca Assus, trei telefoane mobile mărcile Nokia, Samsung și Iphone 5, două parfumuri de damă și unul bărbătesc, o pereche de adidași marca Adidas și două perechi de blue jeans mărcile Bershka și Pull&Bear. De asemenea, suspecții au luat 9.800 lei și 600 euro. Proprietarii le-au declarat anchetatorilor că prejudiciul se ridică la valoarea sumei de 25.000 lei.

În urma verificărilor, anchetatorii au mai stabilit că în noaptea de 6 spre 7 decembrie, Claudiu-Costel Bănică a furat dintr-o casă situată pe strada Brest, din Constanța patru televizoare LCD mărcile Philips, LG, Hyundai și Finlux, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, bijuterii din gablonz, un Ipod, ceasuri de mână, dar și alte bunuri, prejudiciul în acest caz fiind de 66.000 lei. Acesta nu a fost mulțumit de pradă și a mai încercat să dea un atac în aceeași noapte, dar a fost observat de un martor care a sunat la 112. Individul a reușit să fugă până la sosirea polițiștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Constănțean agresat de un hoț
Sâmbătă, 21 Noiembrie 2015
Stire din Eveniment : Tone de motorină furate de la o navă
Pagina a fost generata in 1.9053 secunde