Litoralul, împânzit de polițiști

231
2
Polițiștii Biroul de Analiză și Prevenire a Criminalității, Serviciul Ordine Publică și Poliția Eforie au continuat în cursul zilei de astăzi acțiunile în cadrul campaniei "Fii cu ochii pe bunurile tale!". Oamenii legii acționează pentru a-i face pe turiști să conștientizeze că trebuie să își adopte toate măsurile pentru a nu cădea în plasa infractorilor. 


Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, vă recomandă:


Aveți grijă de cei mici!
Supravegheați-vă în permanență copilul, pe plajă, la joacă, în zonele aglomerate. Câteva clipe de neatenție sunt suficiente ca acesta să dispară sau să se accidenteze. Explicați-i pe înțelesul său că nu este bine să intre în discuție cu persoane necunoscute și asigurați-vă că cei mici cunosc numele părinților, numărul de telefon și denumirea hotelului unde sunt cazați. În cazul în care s-a pierdut, într-o zona aglomerată, învățați-l să se adreseze unui polițist. Asigurați-vă că vor spune întotdeauna NU persoanelor necunoscute, care sub diferite pretexte, le vor cere sa-i însoțească și nu vor alege locuri de joacă periculoase (stradă intens circulată, zone izolate etc).
În caz de dispariție, sunați imediat la numărul de telefon 112.


În spatiile de cazare 
Depozitați banii și bunurile de valoare în seiful hotelului, luați cu dumneavoastră numai sumele strict necesare pentru cumpărături. Când părăsiți camera și pe timpul nopții, asigurați ușa de acces, ușa de la balcon și ferestre și nu lăsați la vedere, pe balcon, bunuri care să-i tenteze pe infractori. Fiți prudenți în relațiile ocazionale. 


Pe plajă 
Nu lăsați nesupravegheat șezlongul, cearceaful sau cortul – este indicat să fiți cu ochii pe bunurile dumneavoastră, iar dacă observați persoane care sustrag bunuri de pe plajă, nu rămâneți indiferenți, luați atitudine prin alarmarea celor din jur și anunțarea organelor de poliție.


Siguranța dumneavoastră și a autoturismului 
Conduceți prudent pe toată durata deplasării, adaptând viteza de deplasare la condițiile de trafic iar dacă sunteți obosit, nu urcați la volan și nu conduceți sub influența băuturilor alcoolice. Gențile, bagajele, telefoanele mobile, GPS-urile, aparatura electronică, sunt bunuri care nu trebuiesc lăsate în autovehicul.


Comentează știrea

adi
31 iulie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

TURIST NEPROFESIONIST
1 august 2015
NULITATILE CARE CONDUC TURISMUL

ASTFEL DE MESAJE TREBUIAU DATE DE ASA ZISII SEFI DE AGENTII SI PATRONATE DIN TURISM,CARE SE PERINDA PE LA POSTURILE DE TELEVIZIUNE DAND SFATURI IEFTINE DESPRE CE INSEAMNA TURISM PE LITORAL.HABAR NU AU.SUNT NULITATI ,NU STIU NIMIC DESPRE TURISMUL PROFESIONIST.TURISMUL INSEMAN,PE LANGA CAZARE SI MASA(SERVICII CARE SI ALEA SUNT LA PAMANT),SIGURANTA SI SECURITATE....DACA NU VA PRICEPETI,LASATI ATUNCI POLITIA SA VA FACA TREABA.NULITATI AI TURISMULUI ESTIVAL !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3045 secunde