Legea Protecției Animalelor funcționează la Cerchezu!

208
3
Legea Protecției Animalelor funcționează la Cerchezu! - caine1336426689-1370875168.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii din localitatea constănțeană Cerchezu s-au autosesizat și au demarat o investigație cu privire la împrejurările în care a fost ucis un câine. Potrivit oamenilor legii, incidentul care a dus la uciderea animalului a avut loc duminică după-amiază. 




Proprietarul câinelui - un bandogge mastiff - îl scosese la plimbare, iar animalul a sărit gardul unei gospodării și s-a repezit la un alt câine, legat în curtea respectivă. Cei doi proprietari au sărit să-i despartă, unul dintre ei chiar a fost mușcat la un braț, moment în care unul dintre vecini, alarmat de strigăte, a intervenit și a lovit câinele care atacase cu o sapă în cap. 


Polițiștii din localitate ne-au precizat că au întocmit un dosar penal respectivei persoane, pe Legea 215/2004, privind Protecția Animalelor, urmând să se stabilească dacă incidentul a avut loc în legitimă apărare sau se putea proceda altfel pentru eliminarea pericolului. 




Comentează știrea

Miruna
10 iunie 2013
animalelor pe 2 picioare numitzi maidanezoofilii cat si inconstientii de la politia animalelor,dar cand cainii maidanezi sau cainii cu stapan dar periculosi pun in pericol pe oameni cum e?

asta se intampla cand primitivii de romanii lasa haite de caini maidanezi liberi,lasa caini de rasa sau ne rasa liberi si fara botnita(uneori chiar caini periculosi) ,cand arunca puii la ghene de gunoi,acestia inmultind nr maidanezilor,cand isi las cainii sa se imperecheze cu maidanezii in loc sa ii sterilizeze..primitivsmul si neismtirea balcanica sunt adanc intiparite in gena acestor rromarlani,cum ii numea un ilustru necunoscut

Alex
29 iunie 2013
Asa s-a intamplat defapt

Pe data de 9 iunie 2013 , stapunul cainelui s-a dus la un vecin sa ia o galeata de apa pentru a dat calului sau sa bea . Pana sa plece a dat drumul cainelui sau sa se plimbe prin curte . In momentul in care a intrat in curtea vecinului cainele (Rino) l-a vazut si s-a dus dupa el . Poarta vecinului era deschisa , iar Rino a intrat in curtea lui . Cainle vecinului a sarit la el , iar Rino s-a aparat . Vecinul a inceput sa strige "Imi omoara cainle !" Stapanul lui Rino a incercat sa-i desparta . Un alt vecin impreuna cu fiul sau au venit la fata locului , avand o sapa in mana si lovindul pe Rino o singura data pe spate . Atunci stapanul lui Rino a fost muscat de catre cainele vecinului de mana si sangerand tot incerca sa-i desparta , iar celalalt vecin la pus pe fiul sau sa-l tina pe stapanul lui Rino de maini , amenintul ca-l omoara daca se apropie . Atunci ia dat doua lovituri in cap si l-a omorat in fata stapanului sau . Dupa care a inceput sa filmeze cu telefonul mobil .

anonim
10 august 2013
AI fost tu acolo sa sti?

Scuzama ai fost tu in momentul incidentului?nu cred doar din auzite fiecare are varianta lui.Un caine de lupta nu se tine asa dat dat drumu pe strada teai gandit daca era un copil si il ataca?proprietarul a fost muscat de caine cand a sarit sa ii desparta si daca se intampla sa nu se bage acel vecin si cineva murea din cauza cainelui la asta nu cred ca teai gandit...

Răspuns la: Asa s-a intamplat defapt
Adăugat de : Alex, 29 iunie 2013
Pe data de 9 iunie 2013 , stapunul cainelui s-a dus la un vecin sa ia o galeata de apa pentru a dat calului sau sa bea . Pana sa plece a dat drumul...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.928 secunde