Lacrimi și tristețe! Patronul de la Filicori, condus pe ultimul drum

1131
Ieri a fost o zi tristă pentru rudele și apropiații lui Dumitrache Economu, omul de afaceri care a ales să-și pună capăt zilelor, marți, în garajul unei locuințe a complexului Arena Regia. 


Trupul neînsuflețit al afaceristului a fost depus la capela mortuară de lângă biserica "Sf. Antonie cel Mare și Sf. Iosif Mărturisitorul". Apoi, familia și prietenii l-au condus pe ultimul drum, la Cimitirul Central, acolo unde a și fost înmormântat. 


Motivul exact pentru care Dumitrache Economu a ales să se sinucidă rămâne un mister, în condițiile în care acesta nu a lăsat niciun bilet de adio. Peste 100 de persoane au asistat la înmormântarea omului de afaceri. De numele acestuia și al soției lui, Aurora Economu, se leagă afaceri de succes în industria alimentației publice și turismului din Constanța, cei doi revoluționând conceptul de cafenea și restaurant la malul mării. 


Dumitrache Economu a pornit la drum în afaceri acum 22 ani, în anul 1995, cu un business mic, de familie, de preparare și vânzare de înghețată. După trei ani, s-a reprofilat către vânzarea de echipamente Horeca și, în paralel, a deschis și un prim restaurant în stațiunea Mamaia, restaurantul Osteria D’Italy. Drumul a fost lung și deloc ușor, dar, treptat, lucrurile au prins contur. 


Povestea a continuat cu deschiderea firmei de food, Ecoreca Food. În ultimii trei ani, la diviziile deja existente, s-a adăugat divizia de retail, și anume: lanțul de cafenele Filicori Zecchini, restaurantele Pasticceria d’Italy, magazinul de vinuri și delicatese Bottega d’Italy, gelateria Sammontana. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2337 secunde