La un pas de tragedie! A căzut în cap, de pe dig

277
La un pas de tragedie! A căzut în cap, de pe dig - acazutincap-1439737059.jpg

Articole de la același autor

Peste 10.000 de oameni au fost prezenți, sâmbătă, la ceremoniile de Ziua Marinei, iar zeci de polițiști și jandarmi s-au aflat în zonă pentru a menține ordinea și liniștea publică. Oamenii s-au înghesuit pentru a vedea exercițiile marinarilor și s-au urcat pe unde au apucat. 


O adolescentă de 12 ani, din Prahova, a fost la pas de tragedie, după ce a căzut de la mai bine de trei metri înălțime. Fetița se afla, împreună cu părinții ei, pe digul din Portul Turistic Tomis. Într-un moment de neatenție, copila s-a dezechilibrat și a căzut chiar lângă o autospecială din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea". Oamenii au intrat în alertă, iar cadrele medicale care se aflau în zonă au intervenit, imediat. Fetița a căzut în cap și a suferit un traumatism cranian, unul de coloană și un altul la picior. Ea a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a primi îngrijiri de specialitate. 


Cadrele medicale care se aflau în zonă au mai intervenit, în câteva rânduri, în cazul unor persoane care s-au simțit rău și la un accident în care a fost implicat un biciclist. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3847 secunde