Comisarul șef Adrian Rapotan:

"Județul Constanța ar putea fi supravegheat cu 200 de camere video"

526
3

Articole recomandate

Șeful Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, comisarul șef Adrian Rapotan, a declarat, ieri, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, că în județul Constanța ar urma să se monteze 200 de camere video de supraveghere. Acestea ar urma să fie instalate pe principalele artere din municipiul și județul Constanța, însă pentru realizarea proiectului este nevoie și de implicarea administrațiilor publice locale. 


"În municipiul Constanța și în mai multe zone din județ, intenționăm să montăm mai multe camere de luat vederi, care vor transmite imagini către noi, astfel încât să putem scade nivelul infrac-țiunilor în trafic. Doar în acest trimestru s-au constatat apro-ximativ 300 de infracțiuni la regimul circulației. Pentru început, este vorba de vreo 200 de camere de luat vederi în principalele zone", a spus Rapotan. 


El a explicat că, deocamdată, proiectul este în faza de căutare a finanțării. Practic, pentru punerea în aplicare a proiectului, ar fi nevoie de implicarea autorităților locale, iar după cum au spus reprezentanții instituțiilor abilitate, până în acest moment și-a arătat disponibilitate viceprimarul cu atribuții de primar, Decebal Făgădău. 


Pe de altă parte, prefectul Adrian Nicolaescu a declarat că se dorește și mon-tarea unor radare fixe în stațiunea Mamaia. 


"Vrem să montăm și radare în stațiunea Mamaia, unde, în momentul de față, se zboară, nu se circulă", a completat prefectul Constanței. 


Comentează știrea

nicu
6 aprilie 2016
camere

lasati Mamaia. ocupati-va de orasul Constanta . personal sint dispus sa platesc costul unei camere (nu am posibilitatea de mai multe), dar va rog faceti ceva.constanta a devenit un rai al raufacatorilor de pretutindeni, un oras murdar, fara trotuare,locuri de parcare, fara o banca (mobilier urban)sa ne tragem sufletul si sa ne odihnim citeva secunde. lasati cluburile de pensionari. avem nevoie de banci in aer liber.

joker
6 aprilie 2016
camere video

Lasati camerele, treceti pe strada domnilor politisti. Cat de curand o sa doriti sa stati in birouri sau acasa si sa va suportam leafa. Alte doleante ,sa nu spun aberatii, sau cereri mai aveti?

k
6 aprilie 2016
k

Nu ati citit bine: ar putea .Asta inseamna ca va conta cine iese la alegeri,cine ramane sef,cine cotizeaza.............................Suntem in an electoral si mustele bazie peste orasul nostru ca a devenit un mara K pentru edili. Din pacate asta este realitatea si nici in al doisprezecelea ceas nu o vedem.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3461 secunde