Judecătorul Ciprian Coadă, în atenția Inspecției Judiciare. A criticat CCR!

294
Judecătorul Ciprian Coadă, în atenția Inspecției Judiciare. A criticat CCR! - judecatorul-1490718172.jpg
Curtea Constituțională a României (CCR) a anunțat, luni, că a sesizat Inspecția Judiciară în cazul judecătorului Ciprian Coadă, de la Curtea de Apel Constanța, în urma pozițiilor publice pe care magistratul le-a avut în legătură cu modul de soluționare a conflictului juridic dintre Guvern și Ministerul Public. 


"Curtea Constituțională a sesizat Inspecția Judiciară din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în legătură cu conduita pe care domnul Ciprian Coadă, judecător la Curtea de Apel Constanța - Secția penală, a ales să o adopte în mod public față de soluția pronunțată de Curtea Constituțională prin Decizia nr. 68 din 27 februarie 2017 referitoare la cererea de soluțonare a conflictului juridic de natură constituțională dintre Guvernul României și Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție", se arată într-un comunicat al Curții Constituționale a României. 


CCR a stabilit, pe 27 februarie, că a existat un conflict juridic de natură constituțională între Guvern și Ministerul Public, prin DNA, cu privire la ancheta procurorilor în cazul OUG 13/2017. Judecătorul Ciprian Coadă a publicat, în data de 14 martie, pe un site de specialitate, un articol în care analiza critic decizia CCR privind conflictul juridic de natură constituțională dintre Guvern și Ministerul Public.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4931 secunde