Jandarmii împânzesc străzile din Constanța. Ce se întâmplă în următoarele zile

375
Jandarmii împânzesc străzile din Constanța. Ce se întâmplă în următoarele zile - 646x404-1487933615.jpg

Articole de la același autor

În zilele de 25 și 26 februarie, peste 40 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanța și ISU Constanța, vor acționa pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate, pentru că acestea să se desfășoare în condiții de siguranță.


Sâmbătă (25 februarie) și duminică (26 februarie), jandarmii constănțeni vor veghea la desfășurarea în condiții de siguranță a meciurilor de fotbal din cadrul Turneului Telegraf, competiție sportivă ce se va desfășura la Sala Sporturilor din municipiul Constanța.


Sâmbătă, vor fi asigurate măsuri de ordine publică la meciul de handbal masculin dintre echipele AHC Dobrogea Sud ll Constanța – HC Farul Constanța, eveniment sportiv ce se desfășura la Sala Sporturilor, începând cu ora 11.


În aceeași zi, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în zona Sălii Sporturilor pentru asigurarea ordinii publice la meciul de baschet dintre echipele Baschet Club Athletic Constanța și C.S. Spike București, partidă ce va începe la ora 14.00.


Duminică, 26 februarie a.c., oamenii legii vor asigura climatul de ordine și siguranță în zona Sălii Sporturilor, cu ocazia meciului de handbal masculin dintre echipele C.S.U. Neptun Constanța și Dinamo București, partidă programată să înceapă la ora 13.00.
Tot duminică, jandarmii vor avea în vedere desfășurarea în condiții de siguranță a partidei de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța și H.C. Vaslui, eveniment sportiv ce va începe la ora 16.00. 
Suporterii echipelor precum și ceilalți spectatori au obligația legală de a respecta regulile de conviețuire socială și mãsurile stabilite de organizatori și forțele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea și în interiorul arenelor sportive.
Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte și să se delimiteze de orice formă de violență, ce ar conduce la tulburarea ordinii publice în arenele sportive, atât pe durata meciurilor cât și după terminarea acestora. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8475 secunde