Jandarmii constănțeni, prezenți în șase centre de examinare la Bacalaureat

324
Jandarmii constănțeni, prezenți în șase centre de examinare la Bacalaureat - jandarmii-1498228793.jpg
Începând cu data de 26 iunie, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța vor asigura ordinea publică pe timpul desfășurării examenului de bacalaureat, la șase centre de examinare din județul Constanța. Misiunea jandarmilor este aceea de a preveni faptele care ar putea tulbura ordinea, liniștea publică și desfășurarea în condiții de normalitate a examenului de bacalaureat. 


Astfel, jandarmii vor păstra permanent legătura cu reprezentanții instituțiilor de învățământ, în vederea soluționării imediate a oricăror incidente care ar putea pune în pericol siguranța elevilor sau a cadrelor didactice. 


În intervalul 26 - 30 iunie, jandarmii constănțeni vor fi prezenți în timpul susținerii probelor din cadrul Examenului Național de Bacalaureat, la următoarele centre de examinare: Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, Liceul Tehnologic "Lazăr Edeleanu" Năvodari, Liceul Tehnologic "Axiopolis" Cernavodă, Liceul Teoretic "Callatis" Mangalia, Liceul Cobadin, Sediul ISJ Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 7.5147 secunde