Jandarmii constănțeni, cu ochii în patru pe credincioșii care ajung la Mănăstirea Dervent

156
Jandarmii constănțeni, cu ochii în patru pe credincioșii care ajung la Mănăstirea Dervent - jandarmiochiinpatrudervent-1398361736.jpg

Articole de la același autor

Credincioșii ortodocși sărbătoresc vineri, 25 aprilie, Izvorul Tămăduirii, praznic închinat Maicii Domnului. La Mănăstirea Dervent se va săvârși Sfânta Liturghie de hram, începând cu ora 9.00, iar mai apoi cei prezenți vor merge în procesiune la Izvorul Tămăduitor, unde va fi oficiată slujba de sfințire a apei, Aghiasma Mică.


La această sărbătoare religioasă se așteaptă peste 5.000 de credincioși din județul Constanța și din județele limitrofe, dar și un sobor de preoți și diaconi. 


Având în vedere acest număr mare de participanți, pentru siguranța acestora și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, la manifestare vor participa și 50 de jandarmi de la Gruparea Mobilă "Tomis" Constanța. Potrivit reprezentanților acesteia, dispozitivele de ordine vor fi formate din echipe de patrulare care vor sta printre credincioși, ori îi vor observa din mașini. Zona în care se va desfășura ceremonialul religios va fi delimitată cu garduri metalice.


"Recomandăm credincioșilor să acorde sprijin echipelor de ordine aflate în dispozitivul de ordine și siguranță publică, să aibă un comportament decent și să respecte regulile impuse de organizatori și Jandarmerie", au precizat reprezentanții Grupării Mobile "Tomis" Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : "La cules" de șpalieri în plină noapte
Sâmbătă, 05 Aprilie 2014
Stire din Eveniment : Ce fac jandarmii în "Săptămâna altfel"
Pagina a fost generata in 0.5037 secunde