Jandarmii au lăsat pistoalele și s-au urcat pe "cai"

266
Jandarmii au lăsat pistoalele și s-au urcat pe
În perioada 20-27 martie, cu prilejul zilei Jandarmeriei Române, Asociația Jandarmii Tomis Constanța a organizat, la sediul unității, un concurs de șah care s-a desfășurat între cele cinci echipe ale subunităților și una a comandamentului Grupării Mobile Constanța. Șase jucători, cei mai "profesioniști" dintre amatori, s-au duelat pentru câștigarea "Cupei Jandarmeriei, 167 de ani" la șah. 


Cei șase s-au calificat pentru etapa finală după ce au câștigat etapele zonale, din cadrul celor cinci subunități, respectiv comandamentul unității. Etapa finală s-a desfășurat la începutul săptămânii și a constat într-un turneu de șah. În timpul partidelor, cei șase au încercat să-și impresioneze colegii, etalându-și cunoștințele, priceperile și schemele din șah, dobândite de-a lungul anilor. 


Lt. col. Marian Zamfira a fost desemnat câștigător, urmat de lt. Remus Ivanciu și plt. maj. Ionuț Cornachi. Florin Copăcea, Lucian Dragomir și Ionuț Voicu au completat lista premianților. Cei cinci au fost recompensați cu un smartwatch, o cameră foto subacvatică full HD, o brățară fitness și chiar o rachetă de tenis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3129 secunde