Jandarmii au avut de tras. Constănțenii, certați cu legea!

219
Jandarmii au avut de tras. Constănțenii, certați cu legea! - jandarmiiauavutdetras-1454090054.jpg

Articole de la același autor

Amenzi de mii de lei și zeci de persoane luate în colimator de polițiștii constănțeni. Acesta este bilanțul celor câteva zile în care oamenii legii s-au aflat în misiune.


Așadar, în perioada 22-28 ianuarie, peste 150 jandarmi și polițiști au acționat zilnic pentru menținerea ordinii publice și asigurarea climatului de ordine și siguranță la adunările publice, la nivelul județului Constanța. 


Iar cei care nu și-au văzut de treaba lor și au încălcat legea au fost pedepsiți. Jandarmii au aplicat 35 de sancțiuni contravenționale, dintre care 10 avertismente scrise și 25 de amenzi, valoarea acestora fiind de peste 9.000 lei.


Mai mult, jandarmii constănțeni au constatat și 52 fapte de natură penală, vinovate în acest caz fiind nu mai puțin de 62 de persoane.
Majoritatea faptelor constatate au fost pe linia comerțului ilegal cu țigări și pe linia deținerii de substanțe cu efect halucinogen.


Au mai fost executate 65 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanțe sau parchete, o misiune în colaborare cu lucrătorii Direcției Silvice Constanța pe linia tăierilor abuzive de arbori și o misiune în sprijinul unui executor judecătoresc pentru punerea în aplicare a unui titlu executoriu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Decembrie 2015
Stire din Eveniment : Prins în timp ce vindea petarde
Pagina a fost generata in 1.5362 secunde