Jandarmeria Română, amendată de Judecătoria Constanța în dosarul "Micul Regat"

654
2
Jandarmeria Română,  amendată de Judecătoria Constanța în dosarul
Ieri, a avut loc un nou termen în dosarul "Grădinița Groazei", însă nici de această dată nu au putut fi audiați minorii. Judecătorul Bogdan Arhip a fost de neînduplecat și a vrut să îi vadă pe copii, aduși în sala de judecată, însă fără noroc pentru magistrat. Unul dintre minori era bolnav, fiind eliberată o scutire medicală în acest sens, iar alți 4 copii nu au fost găsiți la domicilii, fiind plecați din localitate.

Practic situația de ieri a fost trasă la indigo cu cea de la sfârșul lunii septembrie. Atunci, pe data de 23 septembrie, judecătorul a luat decizia de a-i amenda pe părinți cu câte 500 de lei pentru "obstrucționarea justiției". Tot ieri, Ecaterina Marga, medicul care a eliberat scutirea medicală pe numele unui copil care nu a fost prezent la termenul trecut, a fost audiată de magistrat.

Gestul care a șocat întreaga sală de judecată a venit tot din partea judecătorului Bogdan Alexandru Arhip, care a luat decizia de a amenda Jandarmeria Română, cu suma de 2.000 de lei, pentru că militarii nu au adus copiii în sala de judecată. Potrivit reprezentanților instituției de apărare se va apela la căile de atac reglementate prin Codul de Procedură Penală.

Comentează știrea

Nelu
15 octombrie 2016
abuz justitiabil

De ce sunt mai importanti ursii din Sibiu decat copiii molestati din Constanta? Adica protestam pentru un urs si ramanem impasibili pentru copiii nostri? Unde sunt acele ONG uri care apara copii de abuzuri? La protestul cu ursul, probabil! Eu ii propun domnului judecator Arhip sa mearga cu Jandarmii si sa puna el mana pe copii ca sa-i aduca la instanta si sa-i audieze in sedinta publica. Si daca nu va reusi sa se amendeze singur. Ce usor este sa dai ordine si ce greu este sa le executi! Probabil ca asta meritam, sa plecam capul in fata imposturii ridicata la rang de lege si abuz! Mi -e rusine!

Nicu
16 octombrie 2016
justitie independenta

ma intreb ce se ascunde in spatele acestei incrancenari de a audia niste copii de cativa anisori. Oare onorabilul judecator are ceva de castigat din tergiversarea acestui proces? Dle Arhip, sa-ti fie rusine , daca o mai ai , ca onoarea ti-ai patat-o de cand cu prostiile astea...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6881 secunde